Confidentialitate

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SPECIAL ART S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Datele personale introduse de catre utilizator vor fi folosite de SPECIAL ART S.R.L. numai in scopul declarat al site-ului WWW.ARTCANDLES.RO. Informatiile din formularul de inscriere sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, a voucherelor, anuntarea reducerilor in curs, etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Datele prelucrate de noi sunt exclusiv cele furnizate de dumneavoastra.  Nu sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind insa necesare la prelucrarea cererii dvs. si onorarea serviciilor oferite de noi. Eventualul refuz al dumneavoastra de a ne oferi datele solicitate determina imposibilitatea noastra de a va oferi serviciile solicitate. Datele dvs. nu vor fi transferate in alta tara.

 

Aria de acoperire a securitatii datelor cu caracter personal si a politicii `cookie`

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-ul ArtCandles.ro (si toate sub-brandurile acestuia existente in momentul incheierii acestui acord precum si cele viitoare). De asemenea, se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-urile ArtCandles.ro. Acest acord de confidentialitate furnizeaza informatii referitoare la `cookie`, utilizarea lor de catre terti si modul de dezactivare.

 

Informatii generale colectate de ArtCandles.ro

In momentul inregistrarii pe site-ul ArtCandles.ro, prin crearea unui cont, prin accesarea, comandarea sau achizitionarea diferitelor produse ArtCandles.ro, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, ArtCandles.ro va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.
In unele zone ale site-ului, ArtCandles.ro va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon,  informatii de contact si alte informatii prin care va pot identifica. In alte zone ale site-urilor noastre, ArtCandles.ro colecteaza sau poate sa colecteze informatii demografice care nu va pot identifica, cum ar fi: codul postal, varsta, sexul, interesele dvs. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre cele doua tipuri de informatii.
Crearea contului dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal. ArtCandles.ro primeste, de asemenea, si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de dvs.
ArtCandles.ro utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate de dvs la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-ul nostru - in scopul de a facilita accesul la acest site, de a imbunatati anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteti interesat.
Pentru utilizatorii abonati la newsletter, dezabonarea se poate face direct din ultimul newsletter primit pe adresa de email stocata de ArtCandles.ro.  Dezabonarea se face automat. 


Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale SPECIAL ART S.R.L.

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apartinand SPECIAL ART S.R.L., cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, blog-uri (existente sau viitoare) pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora SPECIAL ART S.R.L. nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand SPECIAL ART S.R.L..

 

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre SPECIAL ART S.R.L.

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul ArtCandles.ro, indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor oferite. La inregistrarea in cont, v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de SPECIAL ART S.R.L. si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs. precum si newslettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre SPECIAL ART S.R.L. este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. SPECIAL ART S.R.L. si terte parti (inclusiv Google) afiseaza anunturile ArtCandles.ro pe paginile web vizitate. Furnizorii terta parte, inclusiv Google, utilizeaza module cookie pentru a difuza anunturi pe baza vizitelor anterioare ale unui utilizator pe site-ul web ArtCandles.ro

 

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

ArtCandles.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. ArtCandles.ro poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
- Cu acordul dvs.;
- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.
- In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de SPECIAL ART S.R.L. doar in masura in care este necesara asistenta lor.
- Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
(b) protejeaza drepturile companiei SPECIAL ART S.R.L. sau ale companiilor afiliate;
(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de SPECIAL ART S.R.L., sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse;
- in cazul in care SPECIAL ART S.R.L. fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, iar baza de date e transferata noului operator.
- in cazul in care SPECIAL ART S.R.L. devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus, veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul ArtCandles.ro.

 

Dreptul dvs. de a va modifica si stege datele dvs. detinute de operator


SPECIAL ART S.R.L. confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea, puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand. Utilizatorii pot dezactiva folosirea modulelor cookie de către Google, accesând pagina de dezactivare a modulului cookie de publicitate Google sau accesand pagina de dezactivare Network Advertising Initiative.


Securitatea datelor
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul dvs. este protejat de parola; SPECIAL ART S.R.L. face toate eforturile necesare si foloseste ultimile tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor.

Cookies
Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe site-ul ArtCandles.ro, folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`. Cookies sunt fisiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe site-ul nostru.

Feedback
ArtCandles.ro ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail.
Va multumim ca folositi serviciile ArtCandles.ro. Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune produse.