Livrare

Transport 

Transportul prin POSTA ROMANA

Pentru comenzile din Bucuresti in valoare mai mare sau egala cu suma de 100 ron transportul este gratuit.

Pentru comenzi sub valoare de 100 ron taxa de transport este fixa in valoare de 8 ron.

In conditiile in care adresa de primire NU este cea inscrisa in buletinul celui pe numele caruia se trimite coletul, pachetul va fi trimis LA POST RESTANT- se percepe o taxa suplimentara (in momentul de fata Posta Romana percepe o taxa de 1.2 RON). Pentru a trimite un colet la post restant, este necesar sa ne comunicati numarul oficiului postal de la care veti ridica pachetul, CNP-ul dvs. In plus, este necesar sa va prezentati dvs. la acel oficiu postal in maxim 10 zile de la data trimiterii coletului (data la care ati primit mail de la noi ca s-a expediat coletul)

POSTA ROMANA - COLET POSTAL NEPRIORITAR - TIMP DE TRANZIT 48-76 0RE (coletul se ridica de Dvs. de la oficiul postal de care apartineti in urma primirii unui aviz de la Posta Romana. In cazul neprimirii acestui aviz in cel mult 3 zile de la data confirmarii comenzii de catre noi, avem rugamintea sa va prezentati la oficiul postal si sa solicitati ridicarea coletului).

Curier Rapid

Aveti optiunea de a alege si transportul prin intermediul unui curier rapid, costurile de transport insa vor fi suportate de catre dumneavoastra. Alegerea curierului se face prin intermediul formularului de finalizare a comenzii. ArtCandles.ro foloseste serviciile FanCourier, dar prin intermediul paginii de comanda puteti specifica un curier agreat de dumneavoastra.

 

Transportul international

ArtCandles.ro nu face livrari internationale.

 

Returnarea produsului (lor)

Daca din anumite motive, produsul nu corespunde cerintelor puteti sa il returnati in maxim 15 de zile lucratoare, cu mentiunea ca returul se va face prin Posta Romana, cu plata ramburs iar noi vom returna contravaloarea lui fara taxele de transport. Plata returului se va face numai daca in prealabil ne-ati contactat si ne-ati comunicat intentia dumneavoastra de a efectua returul prin intermediul formularului disponibil pe siteul nostru.