Puncte de recompensa

Punctele de recompensă sunt oferite bonus clienților ArtCandles la fiecare produs achiziționat, ca modalitate de recompensare a fidelitații lor.

Informații generale:

 

Fiecare* produs beneficiază de un anumit numar de puncte oferite bonus, care se vor adăuga în contul dvs. de client în momentul achizitionării produsului.

puncte

În cazul în care aveți puncte de recompensă și doriți să le folosiți, mergeți pe cosul de cumpărături și faceți click pe "VEZI COSUL".

În această pagină puteți alege aplicarea unui cupon de discount (dacă aveți unul), a punctelor de recompensă (dacă aveți puncte de recompensă în cont) sau puteți estima costurile de livrare.

 

Detalii și regulament de folosire:

 1. Valoarea unui punct de recompensă este de 0.10 LEI (ex. 10 puncte = 1 LEU). 
 2. Pentru a putea folosi Punctele de recompensă este necesar ca în contul dvs. să aveți puncte în valoare de minim 1 LEU (10 puncte). 
 3. Nu este obligatoriu să folosiți toate punctele din cont pentru a obține discount la o comandă, având posibilitatea de a folosi exact numărul de puncte dorit de dvs. (care sa achivaleze cu o suma intreaga, fara zecimale).
 4. Punctele aferente unei comenzi vor intra in contul dvs. doar in momentul în care suma achitată pentru acea comandă intră în contul nostru (7 zile lucrătoare pentru comenzile achitate ramburs).
 5. In cazul comenzilor cu plata ramburs, punctele aferente acestora vor fi afisate in detaliile contului dvs. dar nu vor putea fi folosite, fiind cu stare "In asteptare". Acestea vor deveni active in momentul in care suma aferenta comenzii intra in contul nostru.
 6. Daca anulati o comanda în care ați folosit puncte de fidelitate, acestea vă vor fi returnate în cont.
 7. Punctele folosite pentru a obtine discount din valoarea unei comenzi sunt considerate consumate în momentul în care achitați factura aferentă acesteia.
 8. Dacă anulați o comandă, punctele pe care urma să le primiți în baza acesteia vor fi de asemenea anulate.
 9. Punctele se pot acorda numai persoanelor care au creat cont valid de client în site.
 10. Punctele nu pot fi transferate dintr-un cont de client în altul. 
 11. Punctele nu pot fi preschimbate în bani.


* Există posibilitatea ca la achizitionarea produselor aflate în promoții sau pachete speciale, deoarece acestea beneficiaza deja de anumite reduceri de preț, să nu fie alocate puncte de fidelitate.

** ArtCandles își rezervă dreptul de a modifica regulamentul, modul de acordare și folosire al punctelor bonus, fară o avertizare prealabilă.